Cu dormitul in pat e poveste haioasa!
Am cazut de acord cu pritenul meu sa nu o invatam sa doarma cu noi in pat, pentru ca si fostii nostrii caini au fost invatati prost, si la un mom-dat tu esti dat de-o parte si cainele iti doarme in mijlocul patului. Buuun... Cand a venit Bella la noi, avea cosulet frumos, cu perne, moale, langa calorifer, cu jucarie in el, etc. Nici n-a cutezat sa se urce in pat. A doua noapte, la fel, in patutul ei, fara scandal, noi fericiti, cu picioarele intinse

. A treia noapte simt o greutate pe picioare. Ma trezesc si-o vad pe Bella cu-o fata total nevinovata

. I-am spus prietenului meu unde este nebunica, si el a zis adormit: na las-o, ca poate-i frig pe jos.
ATAT. De atunci, la revedere! O dau jos din pat, peste 30 secunde e la loc. Ma trezesc descoperita la spate, cu picioarele adunate, mai nou dorm ca un melc, creca incap intr-o cutie. Si de ce? Ca sa aibe loc minunata asta mica!
De par nu-mi fac mari probleme (inca) o periem aproape zilnic si avem tot timpul cuvertura pe pat, ea stand deasupra. Dar ma gandesc ca o sa se faca mare si atunci chiar ca ne va da pe amandoi jos din pat! Oricum deja are ceva forta in laboantele ei dulci!
In fine, o sa ne impunem si o sa-si reia culcusul de pe jos. Partea cu lasatul singura acasa, n-o sa aibe incotro, trebuie sa se invete! Pana acum noi n-am avut probleme cu ceilalti caini, numai cu ea, dar se va rezolva..sper?