Cea mai buna carte de antrenament Beagle

Ți-e greu să te ocupi de Beagle și să-l disciplinezi? Latra inutil? Au probleme de comportament și obiceiuri proaste, cum ar fi să-și mănânce propriul scaun și să arate comportament ostil? Au nevoie de îngrijire ca tăierea unghiilor? Sunt buni cu copiii? Pot fi instruiți ușor și eficient folosind metoda potrivită? Nu vă faceți griji. Cea mai bună carte de antrenament Beagle este disponibilă.

Cea mai buna carte de antrenament Beagle

Deoarece Beagle-ii sunt câini extrem de frumoși, activi și inteligenți, ei sunt niste tovarăși minunați și îți aduc mulți ani de bucurie tie și familiei tale. Au fost instruiți ca vânători încă din zorii istoriei umane, dar pot fi animale de companie afectuoase după antrenament. Este important pentru dezvoltarea lui Beagle, să îi canalizați energia în modul corect, pentru a construi o legătură sănătoasă între dvs. și el. Poate fi o experiență extrem de satisfăcătoare, pe plan personal. Un Beagle bine antrenat va fi cu adevărat cel mai bun prieten al tău. Cea mai bună carte de antrenament pentru rasa Beagle poate fi sursa dvs. de informații.

Proprietarii obișnuiți, care nu sunt experți în Beagle, pot învăța să-și antreneze animalele de companie Beagle, impotriva efractiei casei, sa fie ascultători, învățându-și Beagle-ii să răspundă la comenzile verbale, semnalele mâinilor și să meargă cu lesa.

Din păcate, majoritatea Beagle-ilor nu experimentează niciodată tipul de instruire necesar pentru a-și scoate la iveală întregul nivel de inteligență și pentru a-și dezvolta abilitățile sociale pozitive ca parte a pedigree-ului lor. Prin urmare, proprietarii de Beagle pierd experiența unei relații pe deplin plină de satisfacții. Vă recomand să utilizați The Best Beagle Training Book pentru a vă ajuta să realizați această relație plină de satisfacții cu Beagle-ul dvs.

Problema rezidă în majoritatea materialelor de instruire disponibile în prezent. Nu sunt specifice rasei Beagle, ci sunt menite să antreneze orice rasă. Nu vă puteți aștepta ca un Beagle să răspundă în același mod ca, de exemplu, un Spitz ar răspunde. De aceea, este atât de important să vă antrenați Beagle-ul folosind tehnici specifice rasei Beagle.

Antrenamentul în zone este o metodă de antrenament de neegalat dezvoltată pentru anumite rase de câini, cum ar fi Beagle. Le întărește poziția („zona”) cu relația cu proprietarii lor. În prezent, nu există o altă metodă de antrenament Beagle pe piață care să poată scoate la iveală nivelul suprem de inteligență și fericire al Beagle-ului tău.

Cu instruirea Zonei în The Best Best Training Book, veți obține următoarele beneficii:

  • Înțelegeți abilitățile specifice crescute în Beagles (de exemplu, SUPER-NAS!)
  • Învață să-ți domesticesti ușor Beagle-ul
  • Învață să-ți oprești catelul Beagle de la sărituri, săpături, mușcături
  • Antrenează-te folosind Prey Drive-ul tău natural Beagle
  • Optimizați unitatea naturală Pack Pack și unitatea naturală de apărare Beagle
  • Apreciați importanța unei fundații de formare adecvată
  • Aflați comenzile de bază ale Beagle-ului: așezare, coborâre, reamintire, călcâi, așteptare, ceas
  • Învață să oprești comportamentul rău în mod natural înainte ca acesta să înceapă
  • Învață să oprești agresiunea Beagle
  • Aflați cum să impuneti limite Beagle-ului dvs. hiperactiv

Beneficiile menționate mai sus ale antrenamentului Zone și multe altele sunt disponibile în The Best Beagle Training Book. Antrenamentul în zonă este dezvoltat pentru a crea un Beagle fericit, sănătos și inteligent. Vă veți simți complet confortabil plimbându-vă Beagle-ul, chiar și în timp ce alți oameni și câini trec pe lângă dumneavoastră. Sau, imaginați-vă că puteți să-l lăsați pe Beagle liber din lesă pentru a alerga.

Cu The Best Beagle Training Book, veți putea să-l instruiți pe Beagle să facă toate aceste lucruri fără să plătiți unui antrenor profesionist de Beagle și fără a utiliza metode crude sau intimidante.

Faptul că vă veți antrena Beagle-ul folosind The Best Beagle Training Book, spre deosebire de un străin total ca antrenor, acest lucru va crea o legătură pe care numai dvs. și Beagle-ul dvs. o puteți avea. Beagle-ul dvs. vă va respecta pentru educația pe care ați oferit-o.

În calitate de proprietar al Beagle-ului dvs., doriți să dețineți instrumentele potrivite, iar acel instrument este The Best Beagle Training Book.

Sfaturi gratuite despre cel mai bun antrenament pentru catelusul beagle folosind metoda zonei care este specifică rasei beagle și care poate scoate la iveală nivelul suprem de inteligență și fericire al Beagle-ului tău.

Sursa articolului

Articol tradus de Beagle.ro.

Va rugam un Like & Share:

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Abonați-vă la newsletter!Si descarca gratuit, in format pdf, cartea Beagle pentru Incepatori!

Abonați-vă la newsletter-ul nostru și nu ratați niciodată cea mai recenta postare de pe blog.

EnglishRomanian