Site Fondat in 2007 - Reinviat in 2020

Primele inregistrari legate de site-ul beagle.ro le-am gasit inceapnd cu anul 2007. Atunci un iubitor de caini beagle a inregistrat domeniul Beagle.ro si a ajutat la formarea comunitatii. 

In Martie 2019 domeniul web a expirat si a fost “capturat” de catre o alta entitate. Aceasta a pus domeniul spre vanzare, pe piata aftermarket de domenii web.
In Septembrie 2020, am achizitionat domeniul beagle.ro, cu scopul de a-l inapoia iubitorilor de patrupezi beagle din Romania! Tot atunci am inceput sa lucrez la website si la forum, iar in 22 Septmebrie 2020 am lansat Haita Beagle!

De atunci lucrez la website cat si la forum, aproape zilnic: articole noi, SEO, design si moderare forum. O fac pentru ca imi place, este o provocare pentru mine!

Hello! Sa facem cunostinta!

haita Beagle

Numele meu este Andrei !

Salutare, numele meu este Andrei, sunt un pasionat al naturii, al calculatoarelor si al ingineriei. In timpul liber am uneltit cu domeniile web, fotografia si iubesc cafeaua de orginie.
Am 2 copii si o sotie, minunati! Deocamdata avem un porcusor de guninea, pe nume Fursec. Iar in viitorul apropiat ne vom muta la curte, unde vom avea si un patruped 🙂
Pana atunci ne documentam si vrem sa crestem impreuna cu aceasta comunitate minunata! De asemenea vrem sa ii ajutam pe altii sa creasca alaturi de noi!

Echipa noastra

Toata lumea este binevenita!

Oricine doreste sa se alature proiectului/haitei Beagle, sa ajute la moderarea forumului, sa scriere articole sau cu orice altceva ce poate fi de folos, il rog sa imi scrie pe adresa de email: admin@beagle.ro!
De asemenea daca doriti sa facem schimb de articole, sau daca doriti sa facem postari guest suntem deschisi! Nu ezitati sa ma contactati!

EnglishRomanian