3 sfaturi pentru rezolvarea usoara a problemelor la Beagle

Vestea bună este că instruirea adecvată este de cele mai multe ori soluția la problemele de comportament pe care le prezintă Beagle-ul tău. Aflați 3 sfaturi pentru a facilita acest proces de formare.

Rezolvarea problemelor la Beagle poate părea dificilă la început, dar în general se poate face înțelegând declanșatorul și apoi eliminându-l. Metodele de antrenament funcționează cel mai bine atunci când înțelegeți și starea emoțională a câinelui. Se poate schimba de la o sesiune la alta. Ar putea fi necesare modificări ușoare sau adoptată o rutină diferită pentru a rezolva problemele. De exemplu, este posibil să fi lăsat singur catelul Beagle pentru o vreme. Poate să-și arate resentimentele pur și simplu fără a răspunde la comenzi de ceva timp. Fii ferm, dar înțelege că este într-o stare emoțională.

sfaturi pentru rezolvarea problemelor la Beagle

SFAT 1 – Transformarea agresiunii Beagle catre jucarii

Beagle-ilor le place să-și exprime agresivitatea atunci când li se permite acest lucru. Permite puiilor să se distreze. Starea într-o haită îi împiedică adesea să muște alți câini. Nu este adesea o experiență plăcută să fii mușcat înapoi. Nu va trebui să vă faceți prea multe griji cu privire la tendințele agresive dacă îi oferiți Beagle-ului jucării de mușcat, deoarece este perfect sănătos ca Beagle-ul dvs. să muște în jucăriile moi. Cumpărați jucării puțin probabil să le deterioreze dinții. La cățeluș, orice comportament compulsiv trebuie să fie îndreptat către jucăriile pentru muscat și nu pe perne sau cearșafuri.

Dentitia este un fenomen natural atunci când câinele este încă un puiut. Prin urmare, este firesc ca un Beagle să muște în lucruri pentru a trece peste mâncărime și uneori peste senzația dureroasă. Aceasta va fi, de asemenea, o problemă între a 9-a și a 13-a lună în care se dezvoltă molarii lor. Luați inițiativa și prezentați câinelui dvs. obiecte de mestecat în care pot mușca fără a deteriora tot ce ii înconjoară. Exercițiile pot începe în cusca, astfel încât Beagle-ul tău își dă seama că accepți comportamentul. De îndată ce Beagle-ul tău se implică în aceeași acțiune impulsivă în altă parte, folosește în repetate rânduri un „nu” verbal până când se opresc și apoi îi antrenezi în schimb asupra comportamentului pe care îl aștepți.

SFAT 2 – Toti Beagle-ii nu sunt facuti la fel

Nu toți Beagles au același temperament. Unii Beagle-i pot fi mai inteligenți decât alții, în timp ce alții pot fi instinctiv ascultători de natură. Luați în considerare temperamentul Beagle-ului dvs. atunci când proiectați antrenamentul.

Determinarea (ceea ce alți oameni aleg să o numească „încăpățânare”) este o trăsătură atribuită naturii inerente a unui câine de vânătoare. Câinii de vânătoare vor persista până când ajung la prada lor urmărind mirosul lăsat în urmă. Prin urmare, realizarea maximă se obține atunci când vă antrenați Beagle-ul, dacă urmați un sistem care introduce tehnici de antrenament, sesiune cu sesiune. De exemplu, executarea precisă a unei secvențe de comenzi pentru a face câinele să stea poate include utilizarea cuvântului „șezi”. S-ar putea să reușiți să treceți peste încăpățânare spunând în mod constant „nu”, dacă Beagle-ul dvs. nu respectă porunca. În mod similar, de îndată ce Beagle-ul dvs. înțelege și răspunde, lăudați-vă câinele și, cel mai important, oferiți bunătăți de fiecare dată când Beagle vă urmărește indiciul până devine un obicei.

SFAT 3 – Daca doreste atentie, acordați-i atentie

Beagle-ul tău îsi dorește atenția ta, tot timpul. Vor ridica în mod constant ochii, pentru a vedea dacă sunteți prin preajmă. În momentul în care nu ești, s-ar putea să se simtă neglijați. Anxietatea de separare nu este neobișnuită și trebuie abordată cu delicatețe. Deși poate doriți să acordați câinelui cât mai multă atenție, puteți rezista tentației de a vă răsfăța Beagle-ul tot timpul.

Problemele de comportament ale Beagle-ilor vor apărea numai dacă nu reușiți să stabiliți echilibrul corect între atașament și disciplină, cu alte cuvinte, dacă nu reușiți să vă stabiliți ca lider alfa al gospodăriei dumneavoastră. Beagle-ii sunt obișnuiți să urmărească câinele alfa din haita lor, în schimbul protecției pe care le este oferita de liderul alfa. Dacă nu preluați rolul câinelui alfa în gospodăria dvs., creați nesiguranță și anxietate asupra Beagle-ului dvs. și Beagle-ul dvs. va simți nevoia să preia acel rol și să vă protejeze familia.

Și acum aș dori să vă invit să obțineți acces instantaneu la mai multe informații gratuite despre problemele Beagle la aici.

Sursa articolului

Articol tradus de Beagle.ro.

Va rugam un Like & Share:

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Abonați-vă la newsletter!Si descarca gratuit, in format pdf, cartea Beagle pentru Incepatori!

Abonați-vă la newsletter-ul nostru și nu ratați niciodată cea mai recenta postare de pe blog.

EnglishRomanian