Termeni si conditii

CONDITII GENERALE PENTRU UTILIZAREA SITE-ULUI BEAGLE.RO

1.INTRODUCERE

Prezentele Condiţii Generale definesc condiţiile de utilizare a site-ului BEAGLE.RO de către potenţialii vizitatori.

Accesând şi navigand pe acest site, acceptaţi, de facto, termenii de utilizare descrişi în continuare. Daca nu sunteti de acord sau nu acceptati, fara limitari sau calificari, Conditiile de Utilizare ale acestui Site, va rugam sa parasiti acest Site.

2. CONTINUTUL INFORMATIILOR SITE-ULUI

Nici o informaţie prezenta pe acest site nu va fi considerată drept ofertă de produse sau servicii venind din partea proprietarului domeniului beagle.ro.

3. NEANGAJAREA RASPUNDERII

Conţinutul informaţiilor se referă la informatii cu caracter general despre animale de companie, si in special despre catei rasa Beagle.

Proprietarul nu va acorda nici o garanţie referitoare la:

a)    evitarea utilizarii anevoioase sau întreruperii în utilizare a site-ului;

b)    neafectarea în sens negativ a altor sisteme prin utilizarea site-ului;

c)    inexistenţa pe site-ul pus la dispoziţie a viruşilor sau alte componente care ar putea dăuna utilizatorilor.

Astfel proprietarul nu poate fi responsabil pentru nici un fel de daune directe sau indirecte produse prin utilizarea site-ului.

4. DREPTURILE ASUPRA CONTINUTULUI SITE-ULUI

Toate informaţiile, produsele sau aplicaţiile conţinute în acest site sunt proprietatea deţinătorului domeniului beagle.ro, care işi rezerva dreptul de a modifica conţinutul şi/sau structura site-ului în orice moment şi făra nici o informare prealabilă.

Întregul conţinut al site-ului Beagle.ro (www.beagle.ro) este protejat prin Legea drepturilor de autor, toate drepturile fiind rezervate. Toate drepturile referitoare la pagini, conţinutul şi prezentarea site-ului aparţin deţinătorului domeniului beagle.ro. Este interzisă copierea, modificarea, afişarea, distribuirea, transmiterea, publicarea, comercializarea, licenţierea, crearea unor materiale derivate sau utilizarea conţinutului site-ului în orice scop fără confirmarea scrisă din partea deţinătorului beagle.ro

5. OBIECTIVUL CONTINUTULUI SITE-ULUI

Obiectivul conţinutului site-ului este de a transmite informaţii cu caracter general.

Proprietarul nu poate garanta că prezentele pagini nu conţin erori, şi asigură că va depune toate diligenţele pentru realizare unei informări corecte şi remedierea eventualelor erori.

Orice persoană care doreşte informatii asupra continutului prezentat în site este rugată să contacteze proprietarul prin unul din mijloacele afişate în pagina Contact a site-ului, pentru a se informa asupra condiţiilor contractuale, taxelor, tarifelor şi informaţiilor tehnice sau de alta natură.

6. INFORMATII PERSONALE

Când prin intermediul prezentului site vă sunt solicitate informaţii, aceasta are ca scop identificarea dumneavoastră sau posibilitatea de a vă contacta. Acest lucru este cu atât mai necesar în cazul folosirii aplicaţiilor disponibile pe site.

Natura informaţiilor solicitate se referă în special la date personale (nume, adresă, numere de telefon), adresa de e-mail, adresă IP, modul în care sunt utilizate sau intenţionează să fie utilizat produsul şi/sau serviciul, dar poate include şi alte informaţii aflate în stransă legatura cu utilizarea serviciilor şi/sau produselor solicitate.

Cu scopul de a răspunde mai bine nevoilor şi întrebarilor utilizatorilor site-ului, informaţiile solicitate prin intermediul acestui site vor face obiectul unei stocări şi prelucrări electronice.

7. LEGATURA CU ALTE SITE-URI

Prezentul site poate conţine legături sau trimiteri către alte site-uri considerate utile în legatura cu conţinutul site-ului şi care nu se afla sub controlul sau îndrumarea sa. În cazul utilizării acestor legături sau trimiteri se vor aplica condiţiile generale de utilizare corespunzătoare acelor site-uri.

Deţinătorul beagle.ro nu poate garanta/controla actualitatea/exactitatea informaţiilor prezente pe site-urile unor terţi, la care se face trimitere pe site-ul său.

8. INFORMATIILE OFERITE PRIN ÎNTERMEDIUL SITE-ULUI

Orice persoană care viziteaza site-ul Beagle.ro (www.beagle.ro) şi care ii oferă date sau informaţii cu caracter personal prin intermediul acestui site işi manifestă acordul în mod expres şi neechivoc pentru urmatoarele: prelucrarea acestor date şi informaţii personale de către deţinătorul beagle.ro în vederea efectuării de studii de piaţa; transmiterii de materiale promoţionale specifice operaţiunilor de marketing direct; solutionarea cererilor, întrebarilor şi reclamatiilor adresate (a se vedea adresa de “Contact” din site); alte activitati întreprinse de deţinător şi permise de lege, ce nu fac obiectul unei aprobari din partea destinatarului.

Deţinătorul va păstra confidenţialitatea acestor informaţii.

Utilizarea în continuare a acestui site constituie acordul expres şi neechivoc al dumneavoastră în conformitate cu prevederile legii 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date.

Pentru orice nelămurire în legatura cu exercitarea drepturilor dumneavaoastră referitoare la utilizarea site-ului şi la protecţia utilizării vă rugăm să ne contactaţi prin intermediul secţiunii ‘Contact’ din site.

Am citit cele enunţate mai sus şi declar că sunt de acord cu conţinutul acestor condiţii generale de utilizare.

EnglishRomanian